sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pikamoikat

Onpas taas ollut touhua ja tohinaa tammikuussa. Ollaan saatu ihanat talvisäät. Esikoinen ei meinaa välillä malttaa tulla sisälle, kun on niin kivaa lumessa touhuta :)
Meikämamma on tehnyt jonkin verran käsitöitä, mutta en ole ehtinyt päätellä mitään (tai sanoisinko ei ole innostanut päätellä, se kun on lempipuuhaani)

Eilen mentiin porukalla pääkirjastolle, kun siellä oli uuden lasten osaston avajaiset. Esiintymässä oli Katti Matikainen ja Nakkirakki. Oli tosi kiva esitys ja esikoinen ja miehen tyttö tykkäsivät kovasti. Esityksen jälkeen Katti Matikainen ja Nakkirakki tuli osastolle, että sai käydä moikkaamassa. Esikoinen ei uskaltautunut mennä heitä moikkaamaan, mutta juuri kun he olivat lähdössä yritin esikoista vielä houkutella. Katti huomas sen ja meni itse herralle juttelemaan ja kyllä siitä oltiinkin sitten innoissaan :D



Oon saanut vähän suunnitella synttäreitä, kun meiän vauva täyttää vuoden (APUA) Tänään juhlitaan siis meiän yksveetä vähän etukäteen. Nyt pitääkin tarttua imurin varteen ja laittaa kämppä kuntoon.

Ihania pakkaspäiviä kaikille!

(Saas nähä miten tää postaus ees onnistuu, ekan kerran puhelimella säädän :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti