sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti

Niin vain saapui ensimmäinen adventti tähänkin sairastupaan. Ei täällä tosin muut ole sairastanut kun meikälälinen, mutta mä oonki sairastanu muidenkin edestä. Maanantaista asti kuumeillu ja ollu nivelet kipeenä, ihana yskäkin on ollut tässä mukana viihdyttämässä. Sen takia oonki aika lailla nukkunut kun siihen ollut mahdollisuus. Siivous, käsityöt ja joulu on saanu odotella. Esikoinen on ollu jotenkin niin rassukka, en tiedä kuinka monta kertaa on kysyny: äiti koska laitetaan joulu? Onneks ehdittiin laittaa jouluvalot ja jouluverhot herran huoneeseen, ennenkun tulin kipeeksi, että hänellä ees vähän joulua :)

Tälle viikonlopullekkin oli suuria suunnitelmia: Perjantaina työpaikan pikkujoulut, lauantaina joulunavajaiset ja meidän perinteeksi muodostuneet pikkujoulut veljeni luona ja sunnuntaina Stundarsin iki-ihanat joulumarkkinat, sitten ois botniahallissa ollut vielä molempina päivinä joulumarkkinat. Perjantaina luulin, että nyt on paree olo, kun ei noussut kuumetta, niin meikä lähti pikkujouluihin, kiinnosti niin kovasti meidän pikkujoulupaikka, joka oli Sulvan kestikievari, koska minätyttö en ole ollut aiemmin siellä. Nyt on sekin koettu, aika mielenkiintoinen paikka oli :) Siellä sitten illan edetessä huomasin, että ihanata, mullahan taitaa taasen olla kuume nousussa. Lauantaina nukuin kotona melki koko päivän, isäntä lähti poikien kaa pikkujouluilemaan veljeni luo. Ihanasti puhelin pirisi, kun lähettelivät mulle kuvia pikku tontuista, melkein kuin olisin ollut mukana :D

Tänäänkin olen aika paljon nukkunut, sitten nuo isännät yllättivät mut siivoamalla ja sain itsestäni irti laittaa edes adventtikynttilät esiin. Keittiöön tuli vähän joulua. Jos nyt yrittäis tässä pikkuhiljaa laittaa tuota joulua :)

 Ihanaa ensimmäistä adventtia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti