perjantai 12. kesäkuuta 2015

Merirosvosynttärit

Huhheijaa, nyt on synttärit juhlittu ja Tampereella piipahdettu. Paluu arkeen on erittäin tervetullutta:)

Synttärit sujui vauhdikkaasti niinkuin yleensä aina, meillä kun noita vieraita riittää. Onneksi ei satanut vettä, vaikka viileä tuuli puhalsi ja kylmensi ilmaa aika paljon. Lapset saivat juoksennella pihalla, eikä tarvinnut vain sisällä kökkiä. Meillä ei ollut mitään ohjelmaa synttäreille järjestetty, kaikki saivat halutessaan pukeutua merirosvoiksi (ja taisi pippaloista löytyi merenneito ja jokunen merirosvoprinsessakin). Lapsia oli kovin eri-ikäisiä ja kaikille touhua riitti ilman järjestettyä ohjelmaa. Leikkivät sisällä eri leikkejä ja meillä on omassa pihassa ihan kivasti tilaa juoksennella ja leikkiä.

Ompelemiani viirinauhoja laitoin terassille muutaman ja sisälle yhden. Tuli ainakin omaan makuun ihan kivannäkösiä. Hienoja merirosvoilmapalloja löysin br-lelukaupasta ja niitä puhaltelin sisälle ja ulos.




Hienosti näkyy kaikki ylimääräinenki, en jaksa mitään piilotella :D Terassilla viihtyi porukka tosi hyvin, varsinkin silloin kun aurinko vielä paistoi ihanasti. Nää kuvat on tosin otettu, ennenkuin vieraat oli saapuneet.





Sinooperista löysin söpöä mustavalkoista serpentiiniä, jota ei kyllä voinut tuulen takia ulos laittaa, joten sitä laitoin vain sisälle.





Synttärisankarin toiveesta juhliin ei tullut täytekakkua, vaan suklaakakkua. Kyseisen suklaakakun menestys on todettu jo vuosia sitten ja hyvin pitää pintansa edelleen meiän pippaloissa. Ja koska teemana oli merirosvot, niin pitihän siitä suklaakakusta muotoilla merirosvolaiva!! Leikkasin kakusta valmiit annospalat, joista laivan muotoilin. Liput laivaan löysin pinterestistä ja merirosvoukkeli esikoisen leluvarastosta. Ihan kiva siitä mielestäni tuli ja päivänsankari tykkäsi kovasti, mikä on pääasia :)




Tarjolla oli myös erilaisia keksejä, sitruunaminimuffinsseja, pikkupizzoja, karkkia, suolakaloja ja juustopalloja :) 
Minimanista löysin söpöjä merirosvolautasia ja coctailtikun päässä olevia merirosvolippuja, joita laitoin muffinsseihin. Tuohon tarjoilutelineeseen tulostin pinterestistä pikkuviirejä koristeeksi, oli ilman niitä vähän liian hempeä merirosvopippaloihin :D

 


Kynttilää ei oikein voinu laittaa laivakakkuun, ettei purjeet kärähdä ja merirosvosynttärit vaihdu palomiessynttäreiksi, niin laitettiin pieni merirosvolippu ja kynttilä muffinssiin. Siitä oli sankarin sitten hyvä puhaltaa.




Siinä se meidän sankari on juhlavalmiudessa vieraita odottelemassa. (Sorry kuva on vähän suttunen :D )




Synttärit sujui tosiaan vauhdikkaasti ja sankarilla ainakin oli todella kivaa.
Mitähän sitä ens vuonna keksitään :D



2 kommenttia:

  1. Noi ilmapallot on ihania ja tarjoilut näyttää hyvältä! Kivoja tämmöset juhlat, joissa on joku teema. Harmi, ettei mua oltu kutsuttu ;D

    VastaaPoista