perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kiirusta kiirusta

Täällä on vähän kiirusta pukannut, kun esikoisen sunnuntain synttäripippalot lähestyvät uhkaavaa vauhtia. Kovasti aloitin ajoissa suunnittelun ja valmistelut (herra kun halusi merirosvopippalot), mutta kummasti lopputoteutus jää aina viime hetkiin. Kiirusta ei ole helpottanu hampaita tekevä juniori, joka viihtyisi vaan mamman sylissä :D 

Halusin tehdä viirinauhoja synttäreitä varten ja päädyin, että musta-puna-valkoinen viirinauha sopii hyvin merirosvopippaloihin. Olen leikellyt viirejä vanhoista lakanoista, valkoisesta ja mustasta, ja veljen vanhoista punaisista t-paidoista.



Aika isot pinot tuli jokaista väriä, saas nähdä ehdinkö ommella niin paljon viirinauhoja, että kaikki tulisi käytettyä.




Onneksi teemana on merirosvojuhlat, niin saa viirinauhat vähän repsottaa, eikös ne merirosvot ole vähän resuisia :D Eli en ole siistinyt reunoja ja leikkasin vain viirin muotoiset palat ja mustasta lakanasta olen repinyt "nauhat" viireille, niitäkään en ole huolitellut, saavat repsottaa rauhassa :D Yhteen lyhyeen viirinauhaan käytin jonkun vanhan punaisen kanttinauhan, on vähän siistimmän näköinen, kuin mustat nauhat. Nuppineuloilla kiinni parinkymmenen sentin välein nauhaan ja sit vaan huristelin koneella.




Muutama viirinauha olisi nyt valmiina. Huomenna pitää vähän katsoa, että riittävätkö ne vai pistetäänkö ompelukone vielä hommiin :D




Vähän bataattia tuli tehtyä juniorille pakkaseen tässä hääräilyn lomassa, pitäähän sitä nyt puuhailla aina useampaa asiaa kerrallaan. Nyt tarttis mennä vähän touhailemaan, kun juniorikin viimein simahti :)




Onkos siellä juhlittu teemasynttäreitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti