torstai 14. toukokuuta 2015

Virkatut villatakit

Nyt on poitsuille omat villatakit virkattuna. Oiskohan poitsut nyt sitten karhuja vai koiria, ohjeessa luki susitakki, mutta halusin tehdä ruskeella langalla, niin ei oikeen taida susia olla :)





Oli kyllä ihana malli virkata, ei tullut saumoja ollenkaan. Pienemmän tein Novitan miami-langalla, mitä löytyi varastosta (korviin ei ihan riittäny, niin tein ne jollain vanhalla villalangalla, joka oli vähän samanvärinen) Esikoisen takkiin ei ollu lankoja, niin ostin Anttilasta jotain akryylilankaa, joka oli vaan euron kerä. Napit molempiin löytyi omista kätköistä, pienemmän napit on mun vanhasta kaulakorusta ja sydännapit oon tainnu saada mun mammalta :)






Ohje takkeihin löytyy koukkuleikkikirjasta, jossa on kyllä niin paljon muitakin ihanuuksia. Lainasin sen aikoinaan kirjastosta, mutta siinä oli niin paljon toteuttamisen arvoisia ohjeita, että pakkohan se oli omaksi ostaa.






Nyt ois koukulla tulossa tiskirättejä synttärilahjaksi ja aloitin tänään virkkaamaan itellenikin huivia. Koskahan sitä on tullut itelle tehtyä jotain, siitä taitaa olla tovi.


  




1 kommentti: