maanantai 11. toukokuuta 2015

KukaMitäHäh?

Olen vuosimallia 83 oleva emäntä. Olen tällä hetkellä mammalomalla lastenhoitohommista. Meidän perheeseen kuuluu lisäkseni kaksi ihanaa poikaa (vuosimalleja 2011 ja 2015), isäntä ja tämän tyttö. 

Rakastan käsitöitä ja aina pitää olla joku käsityö meneillään. Päässä pyörii aina moniakin ideoita, mutta aika ei aina oikeen riitä kaikkien toteuttamiseen. Käsitöistä tänne olisi tarkoitus kirjoitella, mutta saattaapi aiheet joskus karkailla myös muihin aiheisiin.


Eniten tulee virkkailtua kaikenlaista, mutta kyllä välillä tulee puikkojaki heiluteltua, taikka ommeltua jotakin. Kaapit pursuaa lankoja, joita on tullut hamstrattua alennuskoreista ja äiteeltä olen saanut ison kasan lankoja. Nyt olisikin tarkoitus käyttää niitä pois, eikä ostellauusia, muuta kun hätätapauksessa ja kyllähän niitä hätätapauksia tulee aina välillä :D


Löytyy kaapista myös jonkin verran kankaita ja vanhoja vaatteita jotka odottelee uutta käyttötarkoitusta. Yritän aina keksiä tavaroille ja vaatteille uusiokäyttöä, etten heti roskiin nakkaa. Vähän hamsterin vikaa meikäläisessä kyllä on, mutta yritän vähän parantaa tapojani :)



Tässä kaamee kuva mun sekasesta lankakaapista, täynnä lankapussukoita :D




Näillä lähetään :D

2 kommenttia: