keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Imetyskoru

Juteltiin tässä muutama päivä sitten, kaverin kaa koruista, mitä vaavi voi hypistellä syödessään ja samana päivänä törmäsin facebookissa jämälankaideoita-ryhmässä imetyskoruun, jonka joku oli virkannut. Rupesin miettimään, että semmoinen voisi olla aika näppärä, kun tuo juniori on aika kova raapimaan mua syödessään. Piti sitten vähän googletella ja löysinkin aika ihania koruja täältä näin

Heti piti päästä kokeilemaan semmoisen tekemistä. Harmikseni multa ei löytynyt isoja puhelmiä, mutta löysin tuommosia punaisia muovirenkaita, jotka taitaa olla jotain lautasliinarenkaita. Oon ne säästänyt mahdollisia askarteluja varten, vihdoin tuli käyttöä. Halusin jotain muutakin hypisteltävää, niin nappasin parista teippirullasta, jotka ei ollut ehtinyt roskiin asti, tuon keskustan. Langaksi valkkasin huivista yli jääneen puro batikin.



 Virkkasin renkuloiden ympäri kiinteitä silmukoita ja niihin kukkamaisen reunuksen. Sitten virkkasin pitkän ketjusilmukkanauhan, johon pujottelin "kukkaset" ja muutaman pienen puuhelmen, mitkä löysin tuolta nappi/helmivarastosta. Tein solmuja väleihin, ettei kukat ja helmet seilaile ympäriinsä. Tän näkönen siitä sitten tuli.




Ei ollut ihan mun makuun ja jäi vähän lyhyeksi. Päätin sitten yksinkertaistaa korua ja otin pienemmät "kukkaset" pois. Tuli heti enemmän mun makuun sopiva ja pituuttakin tuli enempi, kun sai solmuja auki.



Koru pääsi heti kokeiluun, ainakaan näin ekoilla kerroilla juniori ei siitä paljoa piitannut. Yritin hivuttaa sitä herran käteen hypisteltäväksi, hienosti otti käteen, siirsi sivuun ja jatkoi äidin raapimista :D Sylissä ollessaan tykkäs kovasti sitä maistella. 

Lanka ei ehkä ollu tähän hommaan paras mahdollinen, meni jo vähän "pörröiseksi", mutta ihan kiva kokeilu siitä tuli, vai mitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti