maanantai 2. tammikuuta 2017

Lankalaihis

Kyllä se vaan taitaa olla niin, että tämä mammakin voisi pistään oikein lankalaihiksen käyntiin uuden vuoden kunniaksi. Olen jo pitkään pyrkinyt, etten ostaisi uutta lankaa, muuta kuin mahdollisiin lahjoihin, jos ei oikeasti kaapista löydy. Mutta mutta aina ei hommat ihan niin mene, välillä tulee vain mukamas niin hyviä tarjouksia, ettei niitä voi ohittaa taikka niin ihania uusia lankoja, että on vain pakko ostaa, kyllä te tiedätte mistä mä puhun :D 
Punnitsin tuossa viime syksynä mun langat, kun olin roudannut äitini komerosta monta säkillistä lankoja, en toki ole tässä muistanut punnita töitäni, joten punnitsin kaikki lankani uudelleen. Silloin syksyllä saldo oli 30kg 270g. Eikä tilanne ole siitä tokikaan muuttunut parempaan suuntaan, sillä nyt saldo on 30kg 395g. Meikäläisen pojat kävi tänään myös puntarilla ja heidän painonsa oli yhteensä tasan 30 kg :D

Päätin etten ota mitään tavoitetta, että näin ja näin paljon pitäisi saada kulutettua, mutta kyllä sen painon tarttisi olla reilusti alle 30 kiloa, kun vuosi loppuu. 

Lankoja punnitessani sain ainakin miljoona eri ideaa mitä voisin mistäkin tehdä. Nyt vaan pitäisi saada vähän lisää aikaa ja malttia lähteä niitä toteuttamaan (eikä puhuta ollenkaan niistä miljoonsta ideasta mitkä meikäläisellä oli ennestään :D ) Täytyisi yrittää muistaa kirjoitella niitä ideoita ylös, kun tästä lahosta päästäni ne usein karkaavat unholaan.

Kuinka moni muu aikoo lankalaihikselle?

2 kommenttia:

  1. Lankalaihiksella olen muutaman vuoden minäkin ollut mukana, tuloksellisesti! Tänäkin vuonna mukana. Lykkyä laihikseen!

    VastaaPoista