torstai 29. joulukuuta 2016

Joululahjoja

Tänä vuonna olen tehnyt yllättävän vähän joululahjoja itse, tai oikeastaan olen unohtanut muutaman kuvatakkin, mutta laitetaanpas tähän muutama tekemäni lahja.

Kaverini tyttö antoi tarkat toiveet valkoisesta pupusta, jolla on porkkana, mutta porkkanaa ei saanut ommella kiinni pupun käteen. Pupun tein Mia Bengtssonin aimigurumi-kirjan pupua mukaillen. Kirjassahan pupu on aika pitkänlainen, mutta tämä minun tilaukseni piti olla tämmöinen pikkuinen :)

virkattu pupu

Kummipoikani on innostunut minecraft-pelistä, joten päätin virkata hänelle jotain siihen liittyvää. Äitinsä muisteli, että jostain creeper-hahmosta ollut puhetta, niinpä googlettelin tuon hahmon ja löysin tällaisen ohjeen. Sen mukaan sitten virkkasin. Tuolla päässä on semmoinen klipsu, että voi vaikka laittaa reppuun roikkumaan, jos haluaa.

virkattu creeper

Omalle äidilleni päätin tehdä lankarullakranssin käyttäen hänen komerostaan roudaamiani lankoja. Oli tarkoitus laittaa tuohon vielä puiset puikot, mutta tämän tekeminen jäi niin viime tinkaan, etten ehtinyt/muistanut.

lankakeräkranssi

Jouluaattona vielä huristelin ompelukoneella mieheni mummalle heijastimen käteen laitettavaksi :)


Sellaisia joululahjoja. Olisi minulla yksi aika söpö joululahja julkaisematta, mutta koska se on edelleen täällä meillä, eikä kaverillani Tampereella, niin en viitti vielä paljastaa :D

2 kommenttia: