perjantai 11. maaliskuuta 2016

Halimonstereita

Isännän tytön synttärit on kulman takana ja hänellä oli yhtenä toiveena vihreä halimonsteri ja sen pitäisi olla yhtä iso, kuin juniorin oma on. Pääsin siis taas tuhlaamaan epämääräisempiä lankojani vihreän sävyissä :D Ompelin monsterille sisukseksi vanhasta risasta topista pussukan, mihin lykkäsin täytteet, ettei tursua mistään raosta ulos. Ruukaa näissä monella langalla tehdyissä töissä olemaan isommat rakoset, niin ei voi vain täyttää vanulla.





Jäi vähän muhkuraiseksi, kun käytin vanhan aika monesti pestyn tyynyn sisuksia, mutta se ei onneksi näy lopputuloksessa, kun on niin paksusti virkattu :D 

Esikoinen halusi myös oman halimonsterin oranssina ja pienempänä (tosin mietti myöhemmin, ettei ehkä haluakkaan, joten voi olla että oranssi monsteri lähtee vielä maailmalle :D ).




Monsterit pääsivät lasten telttaan hengailemaan. Pistin sinne myös juniorin kirjoja, joskus aiemmin virkkaamaani koriin, herralla kun on nykyään tapana mennä tuonne istumaan katsomaan kirjoja ja viihtyikin tuolla kirjojen parissa hyvän tovin :) Teltan tyynyt ja maton olen tehnyt viime kesänä, niistä löytyy juttua täältä.


Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti