torstai 8. lokakuuta 2015

Pakkasaamuja

Mä oon oikea kesäihminen, nautin läkähtyä auringossa ja loikoilla rannalla, tehdä käsitöitä ulkona, pyöräillä joka paikkaan (en uskalla pyörään koskea jos on mahdollisesti vähänkään liukasta), kuivata pyykit ulkona ja ne kesän ukkoset <3 <3 <3 Mutta kun syksy saapuu, niin nautin siitä kovasti. ihanat värit luonnossa, raikkaat pakkasaamut, villasukat, kynttilät, joulun odotus (kyllä odotan jo kovasti joulua ja myönnettäköön, että muutama joululaulu on jo tullut kuunneltua, ensimmäinen itseasiassa jo syyskuussa :D ) ja juniori nukkuu pidempiä päikkyjä, varmaankin juuri tuosta raikkaasta pakkasilmasta johtuen. 

Eilen puettiin aamulla kunnolla vaatetta päälle, esikoinen hyppäsi pyörän selkään ja juniori vaunuihin koisimaan ja lähdettiin katsomaan palo-autoa ja ambulanssia (avoin pk oli järjestänyt). Esikoiselle tuli jonkin sortin ujostus, eikä viihtynyt siellä kovin kauan, taisi olla liikaa porukkaa. Tehtiin sitten pieni pyörälenkki tuossa ihanassa raikkaassa ilmassa.




























Tutkailin samalla vähän paikkoja tässä lähimaastossa, koska huomenna ois tarkoitus vähän käydä kuvailemassa ipanoita isänpäiväylläriä varten ja haluisin taustalle juuri näitä ihania syysmaisemia. Onneksi päivällä aurinko lämmittää sen verran, ettei tartte ihan toppavaatteisia lapsosia kuvata :D

2 kommenttia:

  1. Ihana pyöräilijä-P, niin iso jo! Harmi että tuli ujouskohtaus :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on jo iso miäs :D noita ujostuksia iskee aina välillä, yleensä kyl toisinpäin :D

      Poista