perjantai 31. heinäkuuta 2015

Reissutouhuja

Huhheijaa, ollaan oltu reissussa tämä viikko. Lähettiin maanantaina aamusta ajelemaan isännän isän, eli paapan, luo. Oli kyllä mukavaa olla reissussa, mutta ihanampaa vielä oli tulla takaisin kotio :) Lähdettiin liikkeelle kahdella autolla neljän lapsen ja kolmen aikuisen kanssa, kun mukana oli meiän poijat, isännän tyttö, mun veljen tyttö ja isännän veli. Vauhtia ei reissusta puuttunut, kun tuommoisella poppoolla liikkeelle lähdettiin. Tuntuu että, kuvatki on sen mukaisia, koska varmaan puolet kuvista oli ihan suttusia, tai sitten on ollut vähän tärähtänyt valokuvaaja :D

Paapan luona oli paljon mukavaa puuhaa: mönkkärillä ajoa, uimista, saunomista, trampalla pomppimista, tanssipeliä wiillä ja kaikenlaista muuta mukavaa. Juniorillakin oli lääniä ryömiä ja vähän yrittää konttailla.

Tänään ajeltiin kotiin pyörähtäen Tuurin kautta, syötiin vähän lounasta siellä, sitten miehet lähti vähän kauppaan pyörimään ja mie menin ipanoiden kaa puolestaan miljoonativoliin pyörimään. Sitten ajeltiin loppupätkä kotiin, pikainen vaatteiden vaihto ja mun kummitytön synttäreille.

Käsitöinä mukana oli eräs pöllöprojetki, joka eteni kyllä aika hitaasti, kun oli niin paljon muuta mukavaa :)

Tässä muutama ei niin tärähtänyt kuva reissusta :D


Brumm brumm, mönkkärillä mennään.


Esikoinen ei piitannu niin uimaan mennä, mutta venettä oli kiva uittaa.


Juniorin lempipuuhaa taasen oli tämän karvaisen kaverin perässä kulkeminen ja karvoista repiminen.


Tivolissa hurjaa menoa :D

Nyt on osa kamppeista purettuna ja tää mamma on valmista kauraa petihin, huomenna sitten on jotain muuta mukavaa tiedossa, nimittäin luokkakokous :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti