perjantai 3. heinäkuuta 2015

Koreja, koreja, koreja

Mulla käy usein niin että, kun innostun jotain virkkaamaan, niin sitä samaa sorttia syntyykin sitten enemmän. Kuten tiskirättejä yleensä tulee sit kerralla isompi kasa :D Nyt oon innostunut käyttämään kaikki matokuteet (itserevityt ja trikookuteet) pois. Ihana tunne kyllä kun saanu taas vähän tilaa kaappiin :D

Ensiksi jatkoin revityistä kuteista virkkaamista ja niistä syntyi kaksi koria lasten roolivaatteille. Toisesta tuli ihan epämuodostunut, kun oli niin eripaksuisia kuteita, eikä se toinenkaan ihan valioyksilö ole, mutta tokkopa tuo ipanoita haittaa. Pääasia että tavarat pysyy paikoillaan, eikä tipu tuon telineen toisesta reunasta ulos. 




Trikookudetta oli ihan pikkuisen jäänyt, kun aikoinani virkkasin ison lattiatyynyn ja muutaman korin. Siitä virkkasin keittiöön pienen korin juniorin harsoille ja ruokalapuille. Ois ollut kiva jos korin pohja ois ollut yhden kerroksen isompi ja kori hieman korkeampi, mutta ei riittänyt kude tätä isompaan. Viimeiseen kerrokseen tein "reikiä" että sain korkeutta vielä pylväskerroksen verran, kun ei riittänyt koko kerrokseen pylväitä :D Pujotin sitten yhden nauhan mikä löytyi tuolta varastosta, reikäkerrokseen. Ihan söpö tuli :)




Nyt saa riittää korit ja seuraavaksi yritän tehdä leikkimökkiin jotain pientä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti