tiistai 14. heinäkuuta 2015

Isäntien puuhailuja

Meillä on ollut tovin paappa kyläilemässä ja ovat isännät saaneet puuhailla pihan parissa. Eilen meidän pihakeinu sai uuden laatotuksen alleen. Ensin isännät siirsivät pihakeinun alta laatat, jotka siihen viime kesänä (vai oisko ollu jopa edellis, hupsista) lykättiin ihan vain tarkoituksena kokeilla miltä näyttää ja onko laattoja tarpeeksi. No siihen ne sitten jäi, ruoho ja rikkaruohotkin oli tunkenu rakosista hianosti. Sitten kaivettiin nurtsi poies, esikoinen sai kuskata omilla kottikärryillään sitä pois. Sen jälkeen harso sinne pohjalle ja päälle vähän soraa ja hiekkaa. 
Esikoinen työnjohtajana katsoo miten hommat etenee :D



Sitten tasoteltiin, se oli esikoisenkin mielestä kivaa hommaa, mutta kovasti yritti käydä kauppaa paapan kaa haravasta, aikuisten oma olisi ollut niin paljon kivempi :D



Herra joutui kuitenkin tyytymään omaan haravaansa ja hyvinhän silläkin homma sujui. Tuli melkein samanlaista jälkeä kuin paapan haravasta :D

 
Laatat laittoi isommat isännät paikoilleen, mutta esikoinen sai harjata niitä puhtaiksi ja lopputulos on kyllä ihan kiva :)



Näyttää tuo kiikku jotenkin alastomalta ilman katostaan, täytynee asentaa se takaisin vielä, niin sitten on mukava taas istuskella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti