torstai 31. joulukuuta 2015

Kymmenen lempparia

Moni keräilee tähän vuoden päätteksi, mitä kaikkea ihanaa on saanut aikaan. Mä aattelin samaa, mutta päätin rajata vuoden käsityöt kymmeneen lemppariin :)



Keväällä virkkasin pojille ihanat villatakit, joista juniorin oma oli kovassa käytössä. Esikoinen ei jostain syystä niin piitannut tuota pitää, mutta ei toki ihan käyttämättä jäänyt ja on sen verran reilu et menee vieläkin :) Tykkään enempi tehdä nopeita käsitöitä, mutta nää oli yllättävän nopeita virkata ja mitä parasta nää on ihan saumattomia, eli ei tarvinnut ommella mitään saumoja :D Ohje on koukkuleikki kirjasta, mistä löytyy aivan ihania juttuja lapsille :)


Nää lätsät oli ihanan nopeita virkata ja supersuloisia. Täytynee ens kesäksi virkata itellekki tämmönen :) Ohje on hieman muokaten Mun Tekemä!-blogista.

Tiskirätit on aina kivoja nopeita projekteja, tää malli oli jotenkin erityisen mieleen. Ohje oli jostain norjalaisesta blogista, johon päädyin Prinsessajuttu-blogista.
 
Nämä suloisuudet tein tilauksesta juniorin vauvakamulle. En löytänyt näihin mitään mieleistä ohjetta, joten tein nämä virkkaa, purkaa, virkkaa, purkaa, virkkaa-tyylillä :D



























Näihin tyynyihin, "mattoon" ja pikkupeittoon sain ihanasti tuhlattua epämääräisiä jämälankojani ja nämä valmistuivat nopsaa, oikea unelmakäsityö meikäläiselle :D

  
Nää pöllöt oli aika suuritöisiä niin kovin pieniksi kavereiksi, mutta kattokaas nyt onko mitään söpömpää.. (ohje muuten löytyi pinterestistä)



 ..noo ehkä tämä Totoro <3 Tämäkin oli tällaiselle hätähousulle vähän työläämpi, mutta lopputulos niin ihana! Ohjeen löysin jonkun suomalaisen blogin kautta, mutta en jaksa nyt etsiä. Toinen Totorokin pitäisi saada virkattua, kun tuli jo syksyllä siihen tilaus, pikkuhiljaa pikkuhiljaa.



























Tämä söpö uniriepu meni kaverin tytölle. Riepu on perusisoäidinneliö ja pää on tehty hieman muokaten amigurumi-kirjasta.

Nämä heijastavat halimonsterit menee kategoriaan, nopeat ja helpot käsityöt (eli mun suosikkikategoria :D ) 


Virkkasin kaverin valokuvausrekvisiitaksi tonttulakkeja, mutta oon unohtanut tänne laittaa, että tein niitä myös omille pojille, miehen tytölle ja veljen tytölleni. Näitä oli kiva virkata. Ohje muotoutui sitä mukaan kun virkkasin ja kiva oli lopputulos :)

Näissä tunnelmissa sitten ensi vuoteen. Hyvää uutta vuotta vain kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti