maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulutouhuja ja virkattu kori keittiöön

Ihanaa, kun olo alkaa olla normaali ja virkkuukoukkukin on päässyt taas pitkästä aikaa heilumaan :) Viikonloppu sujui vauhdikkaissa merkeissä, kun meillä oli tupa täynnä mukuloita, oli omat pojat, isännän tyttö ja mun veljentyttökin tuli yökylään. Lapset sai vähän piirrellä meiän keittiön keskeneräiseen seinään (jota päästään mun harmiks jatkamaan vasta ens vuoden puolella), mutta nyt se on paljon mukavamman näköinen kuin aiemmin, vai mitä mieltä ootte? :D

 Viikonloppuna tehtiin myös joulun ekat uuniriisipuurot ja mums, kyllä oli hyvää.



Meillä on aina keittiönpöydässä kestotalouspaperia, tai meillä menee nimellä pikkurasuja, jotka on erilaisista trikoovaatteista leikattuja palasia. Niistä on hyvä leikata, kun ei lähde purkaantumaan, niin ei tartte tämän laiskan siksakata reunoja :D Aiemmin säilytin niitä vihreässä lasikipossa, meillä kun on vihreää jonkin verran keittiössä, niin sopi hyvin. Nyt joulujuttujen saapuessa keittiöön ei se vihreä sovi yhtään, joten mitäs muuta tekisin kun virkkaisin pikkurasuille uuden korin :D Sain sen tänään valmiiksi ja aika kiva tuli ja sopii hyvin nyt keitiöön.



Tänään saatiin myös esikoisen kanssa askarreltua muutamat joulukortit ja sopivasti posti toi tänään mukuloiden kuvilla tilatut joulukortit, joten kohta saadaan kaikki postiin, huomenna voisinkin käydä postimerkkiostoksilla.


Esikoinen halus piirrellä tonttuja (osa niistä oli jo pakattu kirjekuoriin) ja sitten herra askarteli joulukuusia. Minä tein taas mahdollisimman helpot askartelut, eli tarroja ja leimasinta. Askartelen aina omille kummimukuloille kortit, muille yleensä lähetän muksujen kuvalla varustettuja kortteja :D Esikoinen kertoi tarkkaan itse kenelle haluaa antaa kortin ja niille sitten sai tehdä :)

Löysin Pieniä hetkiä-blogin kautta facebookin käsityöblogit-ryhmän ja uskaltauduin lisäämään blogini sinne ja voi että sieltä löytyy vaikka mitä ihania blogeja. Heti kun jaksan istua koneella vähän kauemmin niin lähden tutkimaan kaikkia ihania blogeja tarkemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti