keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Iso virkattu kori ja ekat joululahjat

Taas on arki vienyt mennessään ja en ole ehtinyt koneella istuskella ja blogia päivittää. Käsitöitä on onneksi valmistunut tasaiseen tahtiin. Viime lauantaina kävin työkaverin kanssa Seinäjoen käsityömessuilla, mutta kaikki aikani meni ihasteluun ja shoppailuun, joten kuvat jäi ottamatta :D

Virkkasin poitsujen pikkuautoja varten isohkon korin trikookuteista. Purkasin jo tovi sitten yhden lattiatyynyn minkä olen esikoiselle aikoinani tehnyt. Käytin tässä korissa tuosta tyynystä puratut siniset kuteet (toisena värinä oli vihreä ja ne odottavat yhtä toista projektia) ja sen lisäksi käytin trikookuteiden jämiä mitä multa löytyi.

virkattu kori

virkattu kori

Myös ensimmäiset joululahjat ovat valmiina kaverin muksuille. Sieltä tuli toiveena villasukat, lapaset ja tuubihuivi. Tällainen oli lopputulos :)

Huivi on virkattu Miami-langalla samalla ohjeella millä tein poikien huivit. Lapaset on nalle-langasta ja villasukat 7veljestä-langasta.

Sitten vielä huomasin sellaisen asian, että mulla piti tänään olla valmiina kaikki käsityökirjahaasteen käsityöt, mutta hupsista vain, kun eivät ole. Muutama ompelujuttu on tekemättä. Piti viikonloppuna tehdä, mutta en sitten ehtinytkään. Kankaat on valmiina ja odottavat ompelupöydällä. Kyllä mä viimeistään ens viikonloppuna ne saan valmiiksi :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti