maanantai 22. helmikuuta 2016

Virkatut villasukat

Olen tätä nykyä enemmän virkkauksen ystävä, kuin kutomisen, päin vastoin kuin aloitellessani tätä käsityöuraani. Alkuun kudoin villasukkia, lapasia, pipoja, paitoja ja kaikkea muutakin, mutta jossain vaiheessa innostuin virkkaamisesta. Pikkuhiljaa kallistuin enemmän ja enemmän koukkua heiluttamaan puikkojen sijasta. Villasukat olen silti tähänkin asti kutonut, mutta nyt siihenkin tuli muutos. Törmäsin tovi sitten pinterestissä korkeavartisten virkattujen villasukkien ohjeeseen ja kun meidän isännällä oli tuossa hetki sitten synttärit, päätin kokeilla niiden tekemistä hänelle lahjaksi. Mulla oli ihanan pehmeä ja paksu merinovillalanka (lidlin alelaarista tämäkin), joten sukat valmistuivat todella nopsaa vauhtia. 
Itse tykkäsin että lopputulos oli tosi kiva ja voisin itsellenikin tehdä samanlaiset (vain värikkäämpänä versiona) Isäntä tuumi vain, että onpa jännäntuntuiset kävellä :D 




Lanka: "Meli" Classic knitting yarn (Lidlistä)
Koukku: nro 6
Ohje: täältä 

Tykkäättekö mielummin kutoa vai virkata villasukat? :)

2 kommenttia:

  1. Onpa hauskat sukat! (: Mie neulon mieluummin kuin virkkaan. En ole tosin villasukkia ikinä virkannut (tossuja kyllä!) mutta neulominen on muutenkin se mun intohimo, niin en näe syytä, miksi virkkaisin sukat muuten kuin esimerkiksi kokeilumielessä. (: Sellaiset sukat, missä on yhdistelty virkkausta ja neulomista, pitäisi kyllä joskus tehdä. ;)

    VastaaPoista
  2. Sellaiset missä olisi yhdistelty molempia, vois kyllä olla kivat :)

    VastaaPoista